Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tarmac Romania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Beton
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tarmac SRL este o parte a grupului Tarmac INTL, unul dintre liderii mondiali in producerea de betoane, agregate (nisip, pietris si piatra sparta) si alte sevicii conexe.

Originar din Marea Britanie, grupul Tarmac INTL este un jucator de talie internationala, fiind prezent in peste 10 tari, pe mai multe continente.

Statiile de betoane Tarmac SRL Romania, dotate cu tehnologii moderne, ofera produse de o calitate de superioare, realizate in conditii de siguranta, la standarde europene. Amplasarea geografica a acestora a fost gandita astfel incat sa asigure o acoperire cat mai mare.

Reteaua nationala cuprinde statiile:

BRAGADIRU Tip statie: STETTER POPESTI LEORDENI Tip statie: TEXNOCAT AFUMATI Tip statie: GOKER

MOGOSOIA DIN DECEMBRIE 2008

PLOIESTI Tip statie: STETTER CONSTANTA-AGIGEA Tip statie: 2xCEDOMAL 51 ; 1xSPANOS CIFA

Compania dispune in fiecare locatie de logistica necesara :
• automalaxoare  9mc
• pompe de beton de 36m, 41m si 48m

Productia betoanelor Tarmac este sustinuta de sevicii conexe de transport si pompare. Serviciile de transport sunt asigurate printr-un parc auto propriu compus din automalaxoare moderne, cu o capacitate de 9 mc, marca Mercedes Actros, Renault Kerax, Iveco, Man TGA, Volvo.

Tarifele se stabilesc tinand cont de numarul de kilometri parcursi. Oferim clientilor nostri solutia cea mai economica, astfel incat livrarea betonului se face din statia cea mai apropiata santierului.
Din Gura in Gura